Gulvbehandling med olie, lud eller lak

​Ønsker du en professionel gulvbehandling? Så er vi parat til at hjælpe dig. Hos Dannebrog Gulv har vi stor ekspertise med klassisk gulvarbejde som for eksempel at overfladebehandle med olie, lud og lak.

Udover alle former for behandling af gulv tilbyder vi også gulvafhøvling og gulvafslibning. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Hårlev, Næstved og Køge samt mange andre steder.

Stor erfaring med behandling af gulvoverflader

Formålet med at overfladebehandle et trægulv er at beskytte gulvet og at give det et bestemt udtryk. Vi har over 10 års erfaring med behandling af forskellige gulvoverflader, og derfor kan vi samtidig råde og vejlede dig i, hvad der vil passe bedst til dine ønsker og behov.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Lakbehandling af gulv
  • Ludbehandling af gulv
  • Oliebehandling af gulv
  • Anden gulvbehandling

Lakering af gulv er en traditionel overfladebehandling, som er både slidstærk og rengøringsvenlig. Her kan du blandt andet vælge mellem mat, halvblank og blank lak. Ludbehandling er derimod et godt valg, hvis du ønsker at bevare træets lyse udseende. Dog er lud typisk en forbehandling inden sæbe- eller oliebehandling. Oliebehandling kan udføres med eller uden hvidpigmentering, der ikke er lige så slidstærk som lak, men gulvet bliver nemmere at friske op, hvis der kommer ganglinjer.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Du er velkommen til at få en snak om de mange muligheder og om vores priser. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for gulvbehandling.

Du kan ringe på telefon 2829 2325 for at få mere at vide, eller du kan skrive til vores e-mail HR@dannebrog-gulv.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

DANNEBROG GULV APS V/ HENRIK RASMUSSEN

Hyldevænget 14, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2829 2325

E-mail: HR@dannebrog-gulv.dk