Montering af sildebensparket udføres i høj kvalitet

Få et klassisk og tidløst gulv i dit hjem eller i din virksomhed

Sildebensgulve er et utroligt populært valg, uanset om det er til det private hjem eller virksomheden. Det er et klassisk og tidløst valg, som passer ind i enhver indretning, og som falder i stort set alles smag.

Hos Dannebrog Gulv har vi blandt andet stor erfaring inden for montering af sildebensparket, og vi står derfor gerne klar til at hjælpe dig. Fra vores egen adresse i Hårlev kører vi ud til både privatpersoner og erhvervskunder i lokalområdet samt i både Næstved, Køge og i andre nærliggende områder.

Vi tilbyder montering af sildebensparket med stor præcision

Det er vigtigt for det færdige resultat, at montering af sildebensparket bliver udført med stor præcision. Vi brænder for at skabe smukke resultater, og derfor udfører vi altid vores arbejde netop med fokus på præcision og kvalitet.

Vi har over 10 års erfaring og fokus på den gode service

Vi har desuden mere end 10 års erfaring inden for blandt andet montering af sildebensparket, og du kan derfor med andre ord altid være helt tryg ved, at vi sikrer dig en flot og solid gulvlægning, når du vælger at lade os udføre arbejdet for dig.

Det er dog ikke kun kvaliteten af vores arbejde, som vi går højt op i. Det er også vigtigt for os altid at levere en god service.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på din gulvmontering

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop den montering af sildebensparket, som du kunne tænke dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Er du i tvivl om, hvilken type gulv du skal vælge til dit hjem eller din virksomhed, hører vi også altid gerne fra dig. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, og vi sikrer dig altid et resultat i højeste kvalitet.​

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

DANNEBROG GULV APS V/ HENRIK RASMUSSEN

Hyldevænget 14, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2829 2325

E-mail: HR@dannebrog-gulv.dk