Lægning af vinylgulv for private og erhverv

​Få professionel hjælp til at lægge et gulv i vinyl

Er det blevet tid til at få lagt et nyt gulv i hjemmet eller i virksomheden, og overvejer du at få lagt et vinylgulv? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Dannebrog Gulv har vi stor erfaring inden for lægning af vinylgulv, som vi udfører for både private boligejere og en række forskellige erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Hårlev, men vi kører også gerne ud til opgaver for kunder i for eksempel Køge, Næstved og i andre nærliggende byer.

5 fordele ved at vælge et vinylgulv

Der findes mange forskellige typer gulve, og det kan være svært at vælge imellem dem, hvis man ikke sætter sig grundigt ind i, hvilket gulv der passer til lige netop ens ønsker og behov. Vi går højt op i at sikre dig den rette rådgivning, og derfor hjælper vi dig gerne med at finde ud af, om et vinylgulv er den rette løsning for dig, eller om et andet gulv vil være mere oplagt.

Nedenfor har vi samlet en oversigt over 5 konkrete fordele ved lægning af vinylgulv, som du kan bruge til at vurdere, hvorvidt gulvet lever op til dine krav:

  1. Du får et gulv, der kan lægges i alle rum – også vådrum som badeværelse og køkken
  2. Du får et gulv, der er utroligt nemt at gøre rent og vedligeholde
  3. Du får et utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt gulv
  4. Du får et gulv, der er skridsikkert
  5. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, mønstre og designs

Vi brænder for at skabe smukke resultater

Vi har mere end 10 års erfaring inden for blandt andet lægning af vinylgulv såvel som mange andre typer gulve. Vi brænder for at skabe smukke resultater, og derfor lægger vi også stor vægt på altid at udføre vores arbejde i en høj kvalitet og med en stor præcision. Derudover går vi aldrig på kompromis med den gode service.

Kontakt os og få beregnet en pris på lægning af vinylgulv

Kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på lægning af vinylgulv eller for rådgivning og vejledning.

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

DANNEBROG GULV APS V/ HENRIK RASMUSSEN

Hyldevænget 14, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2829 2325

E-mail: HR@dannebrog-gulv.dk