​Lakering af gulv der sikrer et langtidsholdbart resultat

​Trænger dit gulv til ny lak?

Har du et trægulv i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde gulvet løbende med en overfladebehandling. Det kan for eksempel være i form af en lakering af gulv, ludbehandling eller oliebehandling.

Hos Dannebrog Gulv har vi stor erfaring inden for overfladebehandling af trægulve, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis dit gulv trænger til ny lak, lud eller olie. Vi arbejder både for private og erhverv i vores eget lokalområde omkring Hårlev, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Køge, Næstved og flere andre byer i nærheden.

Få en slidstærk og rengøringsvenlig overflade

Med en lakering af gulv kan du sikre dit gulv en overfladebehandling, der både er rengøringsvenlig og ikke mindst slidstærk. På den måde kan du sikre en optimal vedligeholdelse af gulvet, og du slipper samtidig for at skulle bruge en masse tid og besvær på at gøre gulvet rent. Derfor er lakering af gulv også et utroligt populært valg i husstande med små børn og/eller husdyr.

Du kan vælge mellem blank, halvblank og mat lak, så du kan få lige præcis det udtryk, som du kunne tænke dig.

Vi udfører gerne en indledende slibning af gulvet

Det kan altid godt betale sig at slibe gulvet ned inden en lakering. På den måde kan du nemlig få frisket dine gulve op, og med den afsluttende lakering kan du få et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi udfører gerne den indledende afslibning af gulvet, og vi gør det i en høj kvalitet med en stor præcision. Vi har over 10 års erfaring inden for vores fag, og vi brænder for at skabe smukke resultater for vores kunder.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på lakering af gulv

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at vælge lakering af gulv, eller ønsker du at få beregnet en pris på din opgave? Så kontakt os gerne allerede i dag.

​​

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

DANNEBROG GULV APS V/ HENRIK RASMUSSEN

Hyldevænget 14, 4652 Hårlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2829 2325

E-mail: HR@dannebrog-gulv.dk